banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

İki tarafı farklı adam, iki yüzlü fotoğrafla ehliyet aldı
Eşek şakası yapmak isteyen bir adam eşi benzeri görülmemiş bir ehliyet fotoğrafı için; yüzünü ikiye ayırıp, saçının ve sakalının her iki yarısını ters yönlü kazıttı.
Başındaki saçların ve yüzündeki sakalların ters tarafını kazıtarak, uzun yollar kat ederken benzeri görülmemiş bir ehliyet fotoğrafını da garanti altına almış oldu.
26 yaşındaki genç adam, resimlerini Adam Bard kullanıcı adıyla Reddit sosyal paylaşım sitesinde, adım adım paylaşarak görüntüsünün son halini gözler önüne sermekten büyük memnuniyet duydu.
Kanada'nın Britanya Kolombiya'sı Eyaletinden olan Adam’ın böylece; başının her iki tarafından bakılınca birbirinden tamamen farklı iki görüntüsü olmuş oldu.
Yarısı tıraş edilmiş saçları ve sakalları ile sol tarafından bakılınca tamamen farklı biri gibi görünüyor.
Reddit paylaşım sitesindeki, “Sürücü ehliyetinde yeni bir çığır açtım. Nasıl olmuş?” başlıklı resmi resmi inanılmaz bir rekorla 6,094,048 kere tıklandı.


Yazılım programcısı olan Adam’ın sitesi 1000’den fazla kişisel mesaja boğuldu.
Doğru tıraş tekniğini bulmanın zor olduğunu söyleyen Adam, bu görünüşüyle aldığı tepkileri ve ertesi gün işe nasıl gittiğini anlattı.
“Kasıtlı olarak hiç bir şey söylemediler. Daha sonra dayanamayıp bu imajı sadece resim çektirmek için mi yaptığımı sordular. Bazıları kıkırdadılar ama o kadar.
O gece hepsini kestim. Ertesi gün işe gitmek zorundaydım. Şimdi saçımın ve sakalımın uzamasını bekliyorum. ”
Rota haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.