banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

İki Suriyeli kardeş infaz edildi

Kızıltepe ilçesinde ikamet eden Suriye uyruklu evli ve 4 çocuk babası Mahmut Muhammed (33) ile kardeşi Abdullah Muhammed (17) Oda ile Kaşıklı (Çızavıza) mahalleleri arasında ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, 2,5 sene önce Suriye’deki iç savaştan kaçarak Kızıltepe’ye gelen ve Atatürk Mahallesinde ikamet kardeşler inşaatlarda demir bağlama ustası olarak çalışıyorlardı.

Dün öğlen saatlerinde yüzleri maskeli kimliği belirsiz kişilerin ilk önce Abdullah Muhammedi kaçırdığı, kendisini dövüp tehdit ettikten sonra, abisi Mahmut Muhammedi aramasını istediği belirtildi.

Kardeşinin verdiği adrese giden Mahmut Muhammed'den bir daha haber alınamadı. Daha sonra kaçırıldığı iddia edilen Suriyeli 2 kardeşin, Oda Mahallesi ile kaşıklı (Çızavıza) Mahallesi arasındaki mısır tarlasında cesetleri  bulundu.
Mahmut ile Abdullah kardeşlerin, önce kurşunlandığı  sonra da  yakılarak  infaz  edildiği öğrenildi.

Yapılan ihbar sonucu olay yerine giden jandarma ile olay yeri inceleme ekibinin yaptığı incelemeden sonra, Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna getirilen kardeşlerin cesetleri daha sonra otopsi yapılmak üzere Mardin Devlet Hastanesine götürüldü.

Olay ile  ilgili soruşturma  başlatan jandarma ve polisin, ailelerin ifadelerini alarak cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiği araştırılıyor.   (Mehmet Aslan - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.