banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İki köyde petrol boru hattından akaryakıt çaldılar
Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa merkeze bağlı Büyükördek köyü çiftlik mezrası yakınlarında geçen Kerkük Yumurtalık Petrol boru hattında akşam saat 21:00 sıralarında jandarma ekiplerinin arama ve kontrolleri sırasında bir kamyonu durdurdu. Kamyonda yapılan aramada aracın üzerinde bulunan tank içersinde yaklaşık olarak 30 ton ham petrol'u ele geçirdi. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan araç sürücüsü 44 yaşındaki M.K. gözaltına alındı.

 

Jandarma komutanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Bir diğer olay ise; Şanlıurfa merkeze bağlı Şıhzeliha köyü Öztürk mezrası yakınlarında geçen kerkük yumurtalık petrol boru hattı üzerinde meydana geldi. Akşam saatlerinde gelen bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri petrol boru hattının olduğu yere gelerek inleceme yaptı. yapılan incelemede kişi veya kişiler tarafından boru hattına vana takıldığı, ve vananın etrafında herhangi bir malzeme bulunmadığını tespit etti.

 

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.