banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İki Aile arasında silahlı kavga: biri polis 4 yaralı

 Gaziantep’te daha önce aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada biri polis olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Olay, Şehitkâmil Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Karşılıklı silahların çekildiği kavgada biri polis olmak üzere 4 kişi yaralandı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ile çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri mahalleye giriş ve çıkışları kapatarak yoğun güvenlik önlemi aldı. Güvenlik güçleri silah kullanan zanlıları yakalamak için mahalleyi abluka altına aldı. Uzun uğraşlardan sonra polis farklı evlere gizlenen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Kavgada yaralananlar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılar hakkında bilgi verilmezken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.