banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

İkbal, Urfalı bürokrat istiyoruz

Urfalıların bir maruzatını basın yoluyla sizlere bildirmeyi bir görev telakki ediyorum diyen İkbal, Yüksek düzeyde daha fazla Şanlıurfalı bürokrat görmek istediklerini söyledi.

Medya Yazarlar Derneği’nde bir basın açıklaması yapan Abdulkadir İkbal, şunları söyledi. “Urfalılar, bürokratik kadronun üst kademelerinde hemşerilerimizin görevlendirilmemesinden dolayı rahatsızlık duymakta, bu eksiklik nedeniyle hemşerilerimiz sorunlarının çözümünde zorluklar yaşamakta, işlerini rahat takip edecekleri bürokratik yakınlığı aramaktadırlar. Bu haklı talep göz ardı edilemez, gerektiğinde siyaseti devreye koymadan işlerinin kolaylaşmasını istemek siyasetinde işlerini kolaylaştıracaktır. Şüphesiz ki siyasi çalışmalar tek başına yeterli değildir, hizmet açısından bir de bürokratik ayağın olması gerekmektedir.

Hemşerimiz Selim Bağlı’ya verdiğiniz görevin isabetli ve yerinde bir karar olduğunu biliyoruz. Ancak bunun yeterli olmadığını sizlerde takdir edersiniz.

Son zamanlarda görevden alınan Ferhat Şelli ile ilgili olarak verilen karar Urfalılar ve STK’lar tarafından üzüntüyle karşılanmıştır. Yüksek düzeyde bürokrata daha çok ihtiyacımızın olması nazara alınarak, bu husustaki boşluğun giderilmesi Urfalıların faydasına olacaktır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine atanan daire başkanlarının Urfalı olması tarafımızca olumlu bir gelişme olarak görülmektedir. Devletin üst kademelerinde bürokratik hizmet yapacak bir çok yetişmiş Urfalı eleman elbette vardır. Bu hususta göstereceğiniz çabaları bekliyor, saygılarımı arz ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.