banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Kırtasiye Yardımı Sürüyor

Haliliye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik dağıtılan kırtasiye yardım çalışmaları devam ediyor. İlçe sınırlarındaki; Ahmet Yesevi İlkokulu, Bağlarbaşı İlkokulu, Belediye İlkokulu, Gap İlkokulu, H. Eyyüp Koç İlkokulu, İbni Sina İlkokulu, Süleymaniye İlkokulu, Süleyman Şah İlkokulu, Şehitlik İlkokulu, Ulubatlı İlkokulu, Osmangazi İlkokulu, Mehmet Saçlı İlkokulu ve Hatice Gelener İlkokulu'nda, okul yönetimi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin isimleri belirlendi. Belediye görevlileri tarafından da, isimleri belirlenen öğrencilere dağıtılmak üzere içinde çanta, beslenme çantası, kalemlik, defter, kalem, silgi, kalemtıraş ve boyadan oluşan kırtasiye malzemeleri okul müdürlerine teslim edildi.

"GENÇLER BİZİM İSTİKBALİMİZ"
Osmangazi İlkokulu'nu belediye meclis üyeleriyle ziyaret eden Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, okulda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Okul Müdürü Hacı Çatkın ile de görüşen Başkan Demirkol, okulun eksikliklerinin belirlenerek çözümü için çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Öğrencilerden "Şanlıurfa birincisi olacağız" sözünü alan Başkan Demirkol, "Sizlerden bu yıl başarı bekliyorum. Öğretmenlerinizin ve velilerinizin sözünü dinleyin. Ben bu yıl içerisinde bu okula tekrar geleceğim. Okulun ne eksiği var bende gerekeni yapacağım. Gençler bizim istikbalimiz ve geleceğimizdir. Sizler bizim istikbalimizsiniz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.