banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

IHO EBRAR Viranşehir'de yardım dağıttı

Merkezi Hollanda’nın Den Haag şehrinde bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, Viranşehir’de evi yanan aileye ve Suriyeli sığınmacılara yardımda bulundu.

Viranşehir Cami-Der tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, gıda, battaniye ve elektrikli soba dağıtıldığını belirten IHO EBRAR yetkilisi Orhan Zeren “IHO EBRAR’ın birçok yerde yardım çalışmaları var. Geçen hafta Ceylanpınar’da yardım dağıtımında bulunduk, bugün ise Viranşehir’e geldik. İlçede yardım dağıtımında bulunuyoruz. Viranşehir’de evi yanan bir aileye ve Suriyeli sığınmacılara yardım dağıttık. İnşallah yardım çalışmalarımız artarak devam edecektir” dedi.

Yardım ulaştırılan aileler, hayırseverlere hayır dualarda bulunarak IHO EBRAR yetkililerine teşekkür ettiler. (Sabri Acet-İLKHA )

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.