banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

IHO EBRAR Viranşehir'de kurban etti dağıttı

ŞANLIURFA - Merkezi Hollanda’da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR, Suriye’den kaçıp Viranşehir’e sığınan mültecilere kurban eti dağıttı.  

Viranşehir Cami-Der tarafından tespit edilen Suriyeli mültecilere İHO EBRAR gönüllüleri tarafından kesilen kurban etleri ulaştırıldı.

Yardım dağıtımı ve kesimi çalışmasında hazır bulunan İHO EBRAR Temsilcisi Zülküf Bildirici, “Hayırseverlerin bağışladığı kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çalışıyoruz. Bizim için en büyük bayram bize emanet edilen kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak ve ihtiyacı olan aileleri sevindirmektir. İHO EBRAR olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok yerde kurban kesim ve dağıtım işlerini yapmaktayız. Kurban sahiplerinden ve kesim ile dağıtımda emeği geçen kardeşlerimizden Allah razım olsun” dedi.

Kurban yardımı alan Suriyeli vatandaşlar ise IHO EBRAR yetkililerine hayır dualarda bulundular. (Sabri Acet-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.