banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

İHO-EBRAR Bingöl'de kurban eti dağıttı

Dünyanın birçok ülkesinde düzenlediği yardım faaliyetleriyle bilinen IHO-EBRAR, Kurban Bayramı kapsamında Afrika'da 20, Asya’da 5, Türkiye'de 20 noktada, Gazze'de ise vekâleten kurban kesiminde bulundu.

Türkiye'de 20 farklı noktada kurban bağışı yapan IHO-EBRAR’ın bir diğer adresi de Bingöl oldu. Daha önce belirlemiş oldukları yoksul ve muhtaç aileye kurban eti ulaştıran IHO-EBRAR yetkilileri, bu yardımlarla fakirlerin yüzünü güldürdüklerini söyleyerek şunları dile getirdiler:

“Yapılan bu bağışlarla Kurban Bayramı'nın manevi havasını yaşadık. Kurban Bayramı'nın sadece et yemek olduğunu değil muhtaçların yüzünü güldürmek olduğunu bağışta bulunduğumuz ailelerin gözlerindeki o bekleyişi gördüğümüz zaman daha iyi anlıyoruz. Allah, kurban bağışında bulunan Müslüman halkımızın hayırlarını kabul eylesin. Çalışmalarımız devam edecek”

Amaçlarının Allah rızası olduğunu ifade eden IHO-EBRAR yetkilileri, faaliyetlerinin devam edeceğini belirttiler. (İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.