banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İHL öğrencilerinden

Batman Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen “Namaz” konulu program, bütün öğretmen ve öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanılan programda, namaz ve namazın önemi vurgulandı. Namaz şuurunun gençler arasında yaygınlaşması ve güzel ahlakın inşasında namazın ne denli mühim bir yere sahip olduğu gösterildi.

Şiir, tiyatro ve çeşitli gösteriler sunulan programda; İmam-Hatip gençliği önderliğinde bilinçli bir neslin yeşermekte olduğu müjdesi verildi. Programın sonunda öğretmenler, bu tür programların il genelinde arttırılması ve yaygınlaştırılması hususunda görüş beyan ettiler. Programa duydukları ilgiden dolayı, öğrencilerin de bu konuda istekli oldukları görüldü. (İLKHA)  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.