banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

iHH'nın yeni hizmet binası dualarla açıldı

İHH Şanlıurfa Temsilciliğinin yeni hizmet binasının açılışı İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım’ın katılımıyla yapıldı. Saat: 19.00’da gerçekleştirilen açılışa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karakopru Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Şanlıurfa il Müftüsü İhsan Açık, çok sayıda STK temsilcisi ve davetli katıldı.

Çok sayıda Suriyeli âlimin de katılım gösterdiği açılış, dualarla yapıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Yıldırım, özellikle Suriye’de yaşanan savaştan sonra çok sayıda mültecinin Türkiye’ye sığındığını bunların birçoğunun yardıma muhtaç olduğunu, herkesin bu insanlara ve yetimlerine sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından açılışa katılan misafirlere ikramlar yapılan ikramların ardından Yıldırım ile STK başkanları bir araya geldi. (Osman Gülebak- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.