banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

İHH, Urfalıları sevindirdi

İHH Vakfı Urfa’da fakirleri sevindirdi. 350 aileye Ramazan kumanyası dağıttı

 

İnsani Yardım Vakfı (İHH) , Ramazan ayı yardımlarını ulaştırmak için dünyanın dört yanına yardım götürürken, Şanlıurfa’yı da unutmadı.

 

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa şubesi, 350 Ramazan Kumanya kolilerini, Urfa Merkez mahallelerinde, Siverek, Suruç ve Viranşehir İlçelerinde daha önceden tespit edilen  yetim/öksüz ve mağdur ailelere kapılarını çalarak evlerinde teslim edildi.

 

İşte Şanlıurfa İHH Şubesinden yapılan açıklama; “Ramazan ayında bir nebzede olsa bu fakirlerimizi sevindirmiş olduk. Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolilerin 250’ sini Merkez Mahallerlerde , 40’ını Siverek’te, 35’ini Viranşehir’de, 25’ini ise Suruç ilçemizde dağıttık. Yardım çalışmalaraımız yakında diğer ilçe ve beldelerimizde de gerçekleşecektir inşallah. Yine bu Ramazan ayı içerisinde 200 yetimimize 70’er TL den Giyim yardımında bulanacağız, 150 fakir öğrencimize de kırtasiye yardımında bulunacağız inşallah.

 

SOMALİ İLE İLGİLİ KAMPANYAMIZ DA DEVAM ETMEKTEDİR

Yardım çalışma faaliyetlerini dünyanın 125 ülkesinde sürdüren İHH insani Yardım Vakfı ekipleri Ramazan ayında çalışmalarını hızlandırdı. Şanlıurfa İHH Gönüllülerinden Ali ACAR ağabeyimizi  yardım dağıtımları kapsamında Afrika ülkelerinden Kamerun’a gönderdik. Orda diğer İHH ekiplerimizle beraber yardım dağıtım faaliyetlerinde bulunmaktadır” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.