banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İHH KOBANİDE YARDIM DAĞITTI



İHH İnsani Yardım Vakfı,  gıda kolileri(kumanya), zeytin,  çocuk hijyen paketleri  ve muhtelif kışlık giyimden oluşan bir tırlık insani yardım malzemesi Kobani’deki mağdur ailelere dağıttı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa İHH İnsani yardım Derneği Başkanı Behçet Atila şunları kaydetti; “Suriye’de savaşın başladığı ilk günden bu güne kadar durmadan insani yardım faaliyetlerimizi gücümüz nisbetinde sürdürüyoruz. Uzun süren bu savaştan özellikle kadın, çocuk ve yaşlılar çok etkilendi. Milyonlarca insan muhacir oldu. Bazısı Suriye içinde yer değiştirdi daha güvenilir buldukları bölgelere göç ettiler. Bazısı da çevre ülkelere muhacir oldular. iHH olarak hemen hemen Suriye’nin tüm bölge, il ve ilçelerinde yardım faaliyetlerimizi sürüyoruz.  Bizler İHH olarak asla bölge farkı gözetmiyoruz. Mazlum ve mağdur nerde varsa diline ırkına bölgesine bakmaksızın her insana yardımlarımızı yapıyoruz. İşte o ilçelerden biride Suriyeli kürtlerin yaşadığı Kobani ilçesidir. Kobani ilçesinde son bir kaç gün içinde çok mağdur yaklaşık 300 aileye insani yardım ulaştırmış durumdayız. Ve Kobani’de yardım dağıtım çalışmalarımız devam etmektedir. İnsanlar gerçekten çok mağdur ve ihtiyaç sahibidirler. İnşaallah yardımlar geldikçe de bu mağdur insanlara el uzatmaya devam edeceğiz. Hayırseverlere teşekkür ediyoruz, bıkmadan usanmadan desteklerini sürdürmelidirler. Sık sık empati kurmalılar. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.