banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

İftarı Engellilerle yaptı, Sahuru Siverek’te Yedi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, Genç MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi tarafından Haleplibahçe Beyaz Saray Konağının bahçesinde verilen iftarda Zihinsel Engelli vatandaşlarla ve aileleriyle birlikte iftar açtılar.

İftar öncesinde zihinsel engelli vatandaşlarla ve aileleriyle ilgilenip sohbet eden Başkan Güvenç ve eşi Turan Güvenç, iftar saatini gelmesiyle yapılan duaların ardından hep birlikte iftarlarını açtılar.

İftarın ardından Zihinsel engelli vatandaşlarla sohbetini sürdüren Başkan Güvenç, Ramazan ayının bereketini her sokakta ve evde birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığını aktararak, Ramazan ayının iftar sofralarıyla ve yardımlaşma ile hayırlara vesile olduğunu kaydetti.

GÜVENÇ, SİVEREK’TE MUHTARLARLA SAHURDA BİR ARAYA GELDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde çeşitli temaslarda bulunarak, mahalle muhtarları ile içme suyu hususunda toplantı gerçekleştirdi.

Gece sahura doğru Siverek ilçe merkezde yer alan mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Güvenç, muhtarlarla yapılan çalışmalar hakkında sohbet ederek, eksiklikler ve yapılması gerekenler hakkında yetkililerden brifing aldı.

Siverek merkezin içme suyu ihtiyacını karşılayan dalgıç pompaların yenilenme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güvenç, sorunun farkında olduklarının ve çözümü için gerekenlerin yapıldığını belirterek, “Siverek’te yaşanan su sorunu için muhtarlarımızla bir araya geldik. Sorunun çözümü için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, daire amirleri ve muhtarlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.