banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Sanlıurfa Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

İftar yemeği geleneği devam ediyor

Ramazan ayının ilk günü vatandaşlar, ilçenin Ulucami Mahallesi Ceylan İlkokulu bahçesinde kurulan iftar yemeğinde buluştu.

Ramazan ayının coşkusunu, heyecanını ve sevincini paylaşmak ve genç kuşaklara Ramazan kültürünü tanıtmayı amaçlayan Ceylanpınar Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği verdi.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, geleneksel iftar yemeğinde yaptığı açıklamada "Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında vatandaşlarımıza yönelik iftar yemeğimiz, Büyükşehir Belediyesi ekibi ile beraber organize ettik. Ramazan ayının ülkemize, memleketimize hayır ve bereket getirmesini dilerim." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.