banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

İdo:

İdo: "Babam benim için bitmiştir"

Hayatından bütün kadınlar tek tek giderken Tatlıses'den bir tek Ayşegül Yıldız vazgeçmedi. Yakınlarına "Asla pes etmeyeceğim, çünkü bir gün evleneceğiz, hepiniz göreceksiniz" diyen Yıldız haklı çıktı.

Silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses yoğun bakımda yatarken, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız hastane içinde gerginlik yaşamıştı. Tuna, İbrahim Tatlıses'in yattığı yoğun bakım odasından Ayşegül Yıldız'ın çıktığını görünce çılgına dönmüş "Siz bu f... nasıl içeriye alırsınız" demişti. Bunun üzerine Yıldız da "F... sensin" diyerek karşılık vermişti.


Tatlıses için Derya Tuna'yla kavgaya tutuşan Yıldız yüzü gülen taraf oldu.


'NE OLUR BAŞKASIYLA  EVLENME'

13 Mart'ta silahlı saldırıya uğrayan Tatlıses ile Yıldız olaydan bir kaç saat önce tartışmıştı. Çift arasındaki kırgınlık ünlü sanatçının "Aşkım bugün yarın ne olacağım belli değil. Senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisi ile evlenme. Seni çok seviyorum" mesajını göndermesiyle sona ermişti.

İDO: BENİM İÇİN BİTTİ

Tatlıses’i ziyaret etmek için dün hastaneye giden 19 yaşındaki oğlu İdo Tatlıses, babasının Ayşegül Yıldız ile evleneceğini öğrenince şoke oldu ve babasının yüzüne “Sen benim için artık bittin” diyerek hastaneyi terk etti.

Tatlıses’in tedavi gördüğü günlerde Ayşegül Yıldız ile tartışan ve Yıldız’ı hastaneden kovan 20 yıllık eski hayat arkadaşı Derya Tuna da evlilik haberini duyunca oğlu İdo gibi büyük şok yaşadı.

Tuna’nın çok öfkelendiği Tatlıses için yakınlarına “Hâlâ akıllanamamış, gerçekleri göremiyor” dediği öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.