banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor

İddialar üzerine belediye başkanının eşi görevinden istifa etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in açıkladığı partiden kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilen isimler arasında yer alan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yazılı bir açıklama yaparak belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörünü yapan eşinin istifa ettiğini duyurdu.

Eşini belediye başkan yardımcısı yaparak özel nüfuz kullandığı ve imar uygulamalarında menfaate dayalı iş ve işlemler yaptığı şeklindeki iddiaların hem şahsını hem de partisine zarar verecek nitelikte olduğunu ifade eden Öztürk, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Siyasal etik ve anlayışım, partime olan sadakatim ve sorumluluğum çerçevesinde, kamu vicdanının rahatlatması adına; Eşim Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Haticetül Kübra Öztürk görevinden istifa ederek Milli Eğitim Bakanlığına öğretmen olarak dönmek için izne ayrılmıştır. Ayrıca İmar Müdürü Gözde Sümer de istifa etmiş olup, yerine Kentsel Dönüşüm ve Kentsel Tasarım Müdürü İsa Makal getirilmiştir. İŞKUR sözleşmesi dâhilinde TYP işçilerinin alım işlerinden sorumlu Yalçın Küspeci de görevinden alınmıştır, kamuoyuna duyurulur.” 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.