banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

İbrahim Coşkunla yola devam

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi’nin 4. Olağan Kongresinde 2 aday yarışırken, mevcut başkan İbrahim Coşkun 95 oy alarak tekrardan başkanlığa seçildi. Bir diğer aday ve sendikanın eski başkanlarından Suphi Çiçek ise 59 oy aldı. Belediye Eski Nikâh Salonun-da gerçekleştirilen genel kurula Milletvekili Müfit Yetkin, Eski Milletvekili Mahmut Kaplan, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Merkez Yetkilileri ile Şanlıurfa üyeleri katıldılar. Mevcut Sendika Başkanı İbrahim Coşkun`un yeniden aday olduğu genel kurulda diğer bir aday ise sendikanın eski başkanlarından Suphi Çiçek oldu.

Tekrardan başkanlığa seçilen İbrahim Coşkun, kongreye katılan tüm üyelere teşekkür ederek, Eğitim Bir Sen Şubesi olarak eğitimde yaşanan sorunları çözme noktasında her zaman olduğu gibi bundan sonrada devam edeceklerini söyledi.

Orhan Koyuncu / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.