banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

İbo'nun oğlu trafikte olay çıkardı

İbrahim Tatlıses’in 19 yaşındaki oğlu İdo ve bir akrabası, iddiaya göre trafikte tartıştığı bir kişinin panelvanına çarparak durdurduktan sonra aracı tekmeledi.

Kapılarını kilitleyen sürücü Serdar Demirci polisi arayarak yardım istedi.

Bakırköy’deki bir kuru temizleme firmasında çalışan Serdar Demirci, 16 Nisan’da müşterilerin elbiselerini teslim etmek için Sarıyer’e gitti. Demirci’nin Savcılığa verdiği dilekçeye göre; Zekeriyaköy Yolu’nda kendisini sıkıştıran Mercedes’teki 2 kişiye “ne var” şeklinde el hareketi yaptı.

Bunun üzerine Mercedes’tekiler Demirci’yi durdurmak istedi. Demirci kaçmaya çalışınca Mercedes’teki 2 kişi direksiyonu üzerine kırdı ve sol ön çamurluğuna çarparak durdurdu.

Paniğe kapılan Demirci kapıları kilitleyerek polis imdat hattını aradı. Demirci’yi otomobilden indiremeyen 2 kişi kapıları tekmeledi. Olay yerine gelen ekipler, Demirci ve Mercedes’teki 2 kişiyi Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Demirci burada kendisine saldıranların İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo ve bir akrabası olduğunu öğrendi.

İfadeleri alınacak

Demirci’nin çalıştığı şirketin yöneticisi Yılmaz Koruk önceki gün Sarıyer Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak İdo ve akrabasından şikâyetçi oldu. Savcı Bayram Köroğlu, İdo ve beraberindeki kişinin tespit edilerek ifadelerinin alınmasını istedi.

HÜRRİYET

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.