banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Hz.Eyyüp Sabır Sempozyumu Başladı

Dinlerin kardeşliğinin en güzel örneği olan Şanlıurfa’da bu sene başlatılan Eyüp Peygamber Sabır günleri etkinlikleri Reji Kilisesinde start aldı. Hat sanatı eserlerinin sergisinin açılışıyla başlayan program, Hz. Eyüp Peygamber sempozyumu ile devam etti. Yapılan sempozyumu Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Abdullah Ekinci yönetirken, Harran Üniversitesinde görevli 3 öğretim görevlisi Eyüp Peygamber sunumlarını yaptı.

Sempozyumda konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci; “ Yeni bir belediyeyiz. İlçemizde eksiklerin olduğunu biliyoruz. Bir tarafı kaçak yapılarla, bir tarafı da böyle güzel eserlerle kaplı olan ilçemizi daha ilerilere taşıyacağız. İlki yapılan Eyüp Peygamber Sabır Günleri etkinliği bugün başladı. Şu an fazla ilgi yok ama programımız her sene düzenli olarak yapılacak ve ilerleyen senelerde ulusal bir program haline geleceğine inanıyorum” dedi.

Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.