banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Hz. İbrahim Peygamber Camisi'nde kan bağış kampanyası

 13-17 Ekim tarihlerinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Haliliye İlçe Müftülüğü tarafından kan toplam kampanyası başlatıldı. Hz. İbrahim Peygamber camiinde (Sanayi Camisi) Kızılay kan toplama aracı kurularak başlatılan kampanya, sanayi esnafından yoğun ilgi gördü.

Konu ile ilgili açıklama yapa Hz İbrahim Peygamber Cami İmamı İsmail Zorlu, sanayi esnafının kampanyaya yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti. Bir insana faydalı olan kişinin bütün insanlara faydalı olduğunu söyleyen Zorlu, “Bu bakımdan insanlarımıza yardımcı olma gayesi ile insanların ihtiyacı olan kanı gerekli yere ulaştırabilmek için kan bağış kampanyası başlattık. Böylesi günleri vesile ederek gerek Kutlu Doğum Haftasını gerekse Camiler Haftasını vesile ederek camimizde bu tür etkinlikleri yapmaya çalışıyoruz” dedi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.