banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Hz. Fatma Siverek'te anıldı

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Bayan Komisyonu tarafından dernek binasında “Müslüman Bayanlar İçin En İyi Örnek Hz. Fatma” isimli bir program düzenlendi.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda konuşan Neziha Yasak, Hz. Fatma’nın örnek yaşantısından kesitler sunarak günümüz Müslüman kadınları için Hz. Fatma’nın örnek alınacak bir şahsiyet olduğuna vurgu yaptı. Yasak, Hz. Fatma’nın çocukları için şefkatli bir anne, eşi için saliha bir eş, İslam toplumu için ise mümtaz bir tebliğci olduğunun altını çizdi.

Program konuşmacılarından Esmer Kara ise, Kürtçe yaptığı konuşmasında günümüz kadınlarının Hz. Fatma’nın misyonunu yüklenmesi gerektiğini vurgulayarak, Hz. Fatma’nın mücadelesinden kesitler sundu.

Programda İkra Bayan İlahi Grubu tarafından Hz. Fatma'nın konu alındığı ilahi ve şiirler seslendirildi.

Program yapılan dualar ile sona erdi.  (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.