banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Hüseyin Çelik'in Kardeşinden Kürtçe Beste!..

Önceki gün Şanlıurfa City AVM salonunda düzenlenen Uluslararası Urfa Kerkük Kültür ve Sanat Günleri  sıra gecesinde AK Parti genel başkan yardımcısı Hüseyin Çelik’in Kardeşi doç. Mehmet Çelik sürpriz bir şekilde sahneye davet edildi

Çelik sahnede Kürtçe “şeyh delal” adlı parçayı seslendirdi.

Sahneye çıkan Hüseyin Çelik’in kardeş Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr. Mehmet Çelik; “burada Urfa-Kerkük sıra gecesi olunca, beklerdik ki burada Kürtçe ve Arapçada birer parça söylensin. Hatta bu toprakların kadim halklarından olan Ermenicede söylensin. Çünkü yabancı müzik diye bir şey yoktur. İnsanların göz renkleri farklı ama gözyaşları hem aynıdır” dedi.

İŞTE O KÜRTÇE “ŞEYH DELAL” PARÇASI

www.balikligol.com


doc. mehmet çelik kürtçe türkü balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.