banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Hükumet konağının çevresi mezbeleye döndü

Mardin Hükumet Konağı kompleksinin bulunduğu alanda gelişi güzel atılan çöpler ile sigara izmaritleri alanı adeta mezbeleye çevirdi. 

Özellikle vatandaşın giriş yaptığı kompleksin arka giriş kapısının önü ve takip eden merdivenlerde çevreye gelişi güzel yayılan çöpler ile sigara izmaritleri, ilgili birimlere yakışmayacak bir görüntü oluştururken vatandaşlar bu görüntüye duyarsız kalan ilgililere tepki gösterdi.

Hükümet Konağı kompleksinin arkasında bulunan geniş alanın adeta kendi haline terk edildiğini belirten Mustafa Akbaş adlı vatandaş, "Buradan çok sık gidip geliyoruz. Her geçtiğimizde gerçekten şehrimize yakışmayacak görüntülerle karşı karşıya kalıyoruz. Bu alanı denetleyecek bir yetkili yok mu, temizleyecek bir görevli hiç mi olmaz? Vilayetin çevresindeki ağaçların altında bulunan küçük parklarda ise özellikle gençlerin uygunsuz görüntüleriyle de sık sık karşılıyoruz. Bana göre hükumet konağı çevresinin kültürümüze yakışmayacak bir arka bahçe olmaktan biran önce kurtarılıp, güzel bir düzenlemeye gidilmesi gerekiyor. Bunu da halkın gözü kulağı olan siz gazetecilerin dile getirmesi gerekiyor.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.