banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

HÜDA PAR'ın Barış Mitingine Emniyet engeli

Son bir aydır bölgede yaşanan PKK – Devlet çatışmasının en büyük mağdurunun halk olduğunu ve yaşanan bu çatışmanın bölgeye huzur getirmediği belirtilen HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, Pazar günü İstasyon Meydanında Barış Mitingi düzenleyecekti.

Şeyh Sait Meydanı'nda kitlesel basın açıklaması 

Güvenlik gerekçesiyle yapılacak olan mitinge izin verilmesi sonrası yazılı bir basın bildirisi yayımlayan HÜDA PAR Diyarbakır il başkanlığı, miting programlarını iptal ettiklerini ancak Pazar günü saat 14.00’te Dağkapı Şeyh Sait Meydanında kitlesel bir basın açıklaması yapacaklarını duyurdu.

Bölgede devam eden şiddet ve kaos ortamının son bulması için yapılacak olan basın açıklamasına tüm Diyarbakır halkının davet edildiği açıklamada, “Êdi Bese (Artık Yeter), Şiddete ve Kaosa Hayır, Kardeşlik ve Huzura Evet, mesajları verilecektir. Yaşanan bu kaosun son bulması için her kes sesini daha gür bir şekilde çıkarmalıdır.” denildi.

Yapılan açıklamada, HÜDA PAR Diyarbakır İl Teşkilatının düzenleyeceği kitlesel basın açıklamasının 06 Eylül 2015 günü saat 14.00’te yapılacağı belirtildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.