banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

HÜDA PAR'dan Yesevilere ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, yeni kurulan Yesevi Ocakları Eğitim Kültür Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR heyetini ağırlayan Yesevi Ocakları Başkanı Resul Bozkurt, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bozkurt, derneklerinin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında Yavuz’u bilgilendirdi.

Yesevi Ocaklarının çalışmalarının hayırlara vesile olmasını dileyen Yavuz  ise gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yavuz, son günlerde yaşanan şiddet olaylarının ülke halkına zarar verdiğini ifade etti. PKK saldırılarının ardından Kürt, Türk çatışmasının körüklenmek istendiğine dikkat çeken Yavuz, “Halkımız, olaylara basiretle bakarak fitnecileri iyi tanımalıdır. Toplumumuzun ortak paydası İslam kardeşliğidir.” diye belirtti.

HÜDA PAR’ın Çözüm Süreci’nde yapılan yanlışlıklarla ilgili Hükümet’i uyarmasına rağmen bunun göz ardı edildiğini belirten Yavuz, PKK sorunu ile Kürt Meselesi’nin birbirinden ayrı konularken bunun PKK sorununa indirgenmesinin en büyük hata olduğunu ve neticesinin çok ağır olduğunu söyledi.

Hükümetin, Kürt Meselesi konusunda doğru adımlar atarak, sadece PKK/HDP’yi muhatap alan anlayıştan derhal vazgeçip, konuyu tüm parti, STK ve kanaat önderleri ile görüşmesi gerektiğini vurgulayan Yavuz, aksi taktirde Türkiye’nin Suriye’ye dönme tehlikesi ile karşı karşıya olunduğunu ifade etti. (Ayhan Kaya –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.