banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

HÜDA PAR'dan Milli Eğitim Müdürü'ne ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)  Şehitkâmil İlçe Başkanı Mustafa Karakurt ve beraberindeki partililer, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’yı makamında ziyaret ettiler.

HÜDA PAR heyetini karşılayan Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Hür Dava Partisi'ni önemsediklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Türkiye başta olmak üzere Gaziantep’teki eğitim camiasının sorun ve sıkıntıları konuşuldu.

Ziyarete ilk sözü alan HÜDA PAR Şehitkâmil İlçe Başkanı Mustafa Karakurt, Gaziantep’in eğitim alanındaki sorun ve sıkıntılarını öğrenmek olduğunu söyledi.

Karkurta ayrıca, HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu, “Milli Eğitim Müfredatı İnceleme Raporunu” Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı’ya sundu.

Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da HÜDA PAR Şehitkâmil ilçe teşkilatının yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Rapor için teşekkür eden ve raporu inceleyeceğini belirten Yağcı, eğitimin bir ülkenin en önemli ayağı olduğunu belirterek, eğitim konusunda söyleyecek sözü olan tüm kurumların görüşlerini önemsediklerini belirtti.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.