banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

HÜDA PAR'dan Karakaya ailesine taziye ziyareti

HÜDA PAR İstanbul il teşkilatından Hasan Karakaya’nın ailesine taziye ziyareti. HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, aralarında Başakşehir İlçe Başkanı Orhan Kaya’nın da bulunduğu bir heyetle geçtiğimiz günlerde Medine’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gazeteci-Yazar Hasan Karakaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Hasan Karakaya’nın Beylikdüzü’nde bulunan evine ziyarete giden HÜDA PAR heyetini Hasan Karakaya’nın eşi ve oğlu karşıladı. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarette HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, Hasan Karakaya ile eskiden beri olan tanışıklığının olduğunu ve Karakaya’yı dik duruşundan dolayı her zaman takdirle takip ettiğini vurguladı. Karakaya’nın eşi ise HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HÜDA PAR heyeti son olarak Hasan Karakaya’ya Allah’tan rahmet,  ailesine de sabır dileklerinde bulunarak evden ayrıldı. (Muhsin Şenol- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.