banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

HÜDA PAR Şanlıurfa Kadın Kollarından çarşafa hakarete tepki

HÜDA PAR Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Fadile Demir, İstanbul'da düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı'nda sanatsal etkinlik adı altında çarşafa yapılan hakarete,yaptığı yazılı açıklamaylatepki gösterdi.

Charlie Hebdo mirasçılarının şeytani düşünce ve planlarını bir kez daha kadının hicabı üzerinden, oyun ve hilelerini sahnelediklerini belirten Demir, birilerinin İslam’ın şiarlarından olan çarşaf üzerinden İslam'a düşmanlık yaptığını ifade etti.

“İslam düşmanları kadının hicabı üzerinden oyun ve hilelerini sahneliyorlar”

Halkın sabrını ölçmek için şeytani planların devreye koyulduğuna dikkat çeken Demir, “İslam düşmanları şeytani düşünce ve planlarını bir kez daha kadının hicap ve namusu üzerine oyun ve hilelerini sahnelediler. Bilindiği üzere daha kısa bir süre önce Diyarbakır’da, Charlie Hebdo’nun mirasçıları halkın sabrını ölçmek için şeytani planlarını devreye koymuşlardı. Bu şeytani miras elden ele her alanda uygulanırken, özelliklede kadını kullanmaları manidardır. Çünkü kadın ve tesettür İslam’ın en sağlam kalesidir. İslam düşmanları her devirde kadını açarak hem kadını hem de erkeği İslam’dan uzaklaştırmak için çabalamışlardır. Bugün İslami tesettürden olan çarşafa yönelik gerçekleşen saldırıları da bu zaviyeden okumak lazımdır.” diye belirtti.

“Akıllarınca çarşaflı kadını zincire vurulmuş bir köle gibi göstermek istemektedirler”

Müslüman kadının hicap ve çarşafına dil uzatılarak itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını belirten Demir, “Bu ve benzeri eylemlerden amaçlanan Müslüman kadını, iffet ve hayâ sembolü olan hicap ve çarşafına dil uzatmak suretiyle itibarsızlaştırmaktır. Çarşaflı kadını zincirleyerek kinlerini, nefretlerini kusmaktalar. Akıllarınca çarşaflı kadını, zincire vurulmuş bir köleymiş gibi göstermek istiyorlar. Allah'ın ayetlerini inkâr etmede çarşaf ve zinciri birer obje olarak kullanmışlardır. Biz Müslüman kadınlar olarak tesettürümüze yapılan bu çirkin eylemi hakaret olarak görüyor, bunu düzenleyenleri ve bu rezaletin sergilenmesine izin veren TÜYAP'ı kınıyor ve çirkin eyleme bir an önce son vermelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. (Ramazan Casuk – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.