banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

HÜDA PAR Konya teşkilatından il müftüsüne ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Konya İl Başkanı Halis Özelçi, beraberindeki partililer ile il Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Ali Akpınar, HÜDA PAR'ı yakından tanıdığından dolayı çok memnun olduğunu belirterek, HÜDA PAR'a siyaset sahasında başarılar diledi.

Müslümanların yüzyıllardır kardeşçe hayatlarını sürdürdüklerini belirten HÜDA PAR Konya Halis Özelçi ise ziyarette İslam kardeşliğinin önemine vurgu yaptı.  

Partilerinin kuruluşu ve hedefleri hakkında bilgiler veren Özelçi, HÜDA PAR’ın İslam'ı referans alan bir parti olduğunu ve geleceğe dair ahlaklı bir nesli ve huzur dolu bir geleceği inşa etmek için çaba sarf ettiğini sözlerine ekledi.

Ziyaret karşılıklı olarak iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.