banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

HÜDA PAR katledilen Bahattin Sevinik'in taziyesine katıldı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Merkezi adına Genel İdare Kurulu üyesi Şehzade Demir, Cizre İlçe Başkanı Ahmet Elçin ve beraberindeki parti üyeleri ile Mustazaflar Cemiyeti Cizre Şubesi üyelerinden oluşan bir heyet, Cizre’deki sokağa çıkma yasağı uygulamasının 6’ıncı gününde katledilen Şeyh Bahattin Sevinik’in taziyesine katıldı.

Kasrik beldesindeki taziye ziyaretinden sonra Sevinik’in beldedeki mezarını ziyaret eden heyet, daha sonra Şırnak HÜDA PAR İl Başkan yardımcısı Salih Ertaş’ın vefat eden amcası Hacı İsmail Ertaş’ın taziyesine katılarak ailesine baş sağlında bulundular.

Hatırlanacağı üzere Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağının 6’ıncı gününde Nur Mahallesi Botaş Caddesinden geçen zırhlı araca PKK’lılar tarafından roketatarlı saldırı yapılmış, atılan roketatar Şeyh Bahattin Sevinik’in evine isabet etmiş ve olayda yaralanmıştı. Sevinik, komşuları tarafından hastaneye kaldırılırken kan kaybından hayatını kaybetmişti. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.