banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu oyunu kullandı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kayapınar Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu'nda saat 09.00'da oyunu kullandı.

Yapıcıoğlu, geldiği Namık Kemal Ortaokulunda 2239 nolu sandıkta oyunu kullandı. Burada sandık görevlileriyle selamlaşan Yapıcıoğlu, sandık görevlilerine ve müşahitlere kolaylıklar diledi.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan Yapıcıoğlu şunları söyledi: “Sakin bir seçim geçiyor, umarım bu sükûnet sonuna kadar devam eder. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanmadı. Bundan sonra da bir olumsuzluk yaşanmaz diye ümit ediyorum. Sonuçların şimdiden bütün memleketimiz ve bütün insanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız, belasız, kavgasız, gürültüsüz bir seçim olur inşallah. Hayırlı olsun.”  (M. Sıddık Bilge - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.