banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

HSYK'da 270 Yeni Atama

 

17 Aralık operasyonu sonrası görevden alınan 270 kişiden 238'i yeniden görevlendirildi. 42 kişi ise bakanlığa çekildi.HSYK'da 270 Yeni Atama

01 Mart 2014 Cumartesi 15:53Adalet Bakanlığı'ndan HSYK'daki atamalar ile ilgili yapılan açıklamada, toplamda 238 kişinin yeniden görevlendirildiği, idari personelden 42 kişinin ise Adalet Bakanlığı'na ve Ankara'daki adliyelerde görevlendirildiğini duyuruldu. Görevden alınanlardan 1 kişi taşraya gönderildi.

Onun da kendi isteğiyle gönderildiği ifade edildi.Hakim sınıfından 1 hakim sekreter, 4 genel sekreter yardımcısı ve 42 tetkik hakim de yine görevi sona eren isimler arasındaydı.Öte yandan HSYK Genel Kurulu'nun önümüzdeki Pazartesi günü biraraya geleceği ve genel kurulda da hakim sınıfındaki personel ve müfettişlere ilişkin karar alınacağı öğrenildi.

Kaynak : habervaktim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.