banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Hizmet-İş seçimine kan bulaştı

 HAK - İŞ'e bağlı Belediye Hizmet-İş sendikası seçimlerine sayılı günler kala yaşanan gerginlikte kan döküldü.Hizmet-İş başkanlığı için mevcut başkan Ali Uğraş tekrar aday olurken Musa Eyyüpoğlu ise rakip oldu.

Şanlıurfa Belediye başkan yardımcısı ve Şanlıurfaspor Başkanı Habib Arslan, Urfaspor yönetiminde bulunan Ali Uğraş'a destek verdiği illeri sürülürken Musa Eyyüpoğlu tarftarı olduğu iddia edilen bir grup Beykapısı ŞUSKİ Müdürlüğü binasında yapılan delege seçimlerinde burada bulunan belediye çalışanı ve Habib Arslan'ın akrabası olan İbrahim Akbaş ile tartıştılar.

Çıkan arbede  de İbrahim Akbaş yaralandı. Güvenlik güçlerin müdahalesi ile İbrahim Akbaş Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan İbrahim Akbaş hayati tehlikesi bulunduğu iddia edildi.

Belediyede olmayan Habib Arslan olayı duyar duymaz Balıklıgöl Devlet Hastanesine giderek İbrahim Akbaş hakkında bilgi aldı. Polis ise yoğun güvenlik önlemi aldı.

Beykapısı ŞUSKİ Müdürlüğü binasında yapılan delege seçimlerinde aldığımız bilgilere göre Musa Eyyüpoğlu 18 delegenin tamamını aldı.Ali Uğraş ise hiçbir delegeyi alamadan seçim sonuçlandı.

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.