banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Hizan'da PKK'ye ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Bitlis’in Hizan ilçe kırsalında yapılan operasyonda PKK’ye ait üç ayrı sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildiği belirtildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Hizan ilçe kırsalına düzenlenen operasyonda, PKK tarafından kullanılan üç barınak tespit edildiği kaydedildi.

Tespit edilen barınaklarda çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği ifade edilen açıklamanın devamında, 2 adet RPG-7 Antitank Roket mühimmatı ve sevk fişeği, 200 gram plastik patlayıcı, 8 adet elektrikli fünye, bir adet akü, bir adet gece görüş dürbünü, 36 adet büyük ve orta boy pil, 60 adet AK-47 Kaleşnikof Piyade Tüfeği Mühimmatı ve çok sayıda örgütsel dokümanın ele geçirildiği belirtildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.