banner2
Öne Çıkanlar Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Rafael Camilerimiz kiliseleri andırıyor Karaköprü’de İsmar tepkisi

Hırsızlık iddiasıyla 2 kadın tutuklandı

Mardin’in Midyat ilçesinde bir evden 4 bin 500 TL para ile 2 bin 500 TL değerinde altının çalınması üzerine yapılan çalışmalarda elde edilen parmak izlerinin A.G (25) isimli bir kadına olduğu tespit edildi.

Hazır Giyimciler Çarşısı ile Estel Pazar alanında farklı tarihlerde meydana gelen 5 farklı yankesicilik olayında ise 3 bin 250 TL değerinde altın bilezik, bir adet çeyrek altın, bin 990 TL para, 110 EURO, 30 USD, cep telefonu, Bir çift altın küpe ve bir çift küpe çalınmıştı.

Bölgede bulunan güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu A.G (25) ve daha önce birçok yankesicilik, dolandırıcılık, hırsızlık olaylarını gerçekleştiren M.G (29) isimli kadınların olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine polis ekipleri düzenledikleri operasyonla şüpheli kadınları gözaltına aldı. Adli makamlara sevk edilen A.G (25) ve M.G (29), tutuklanarak Midyat M Tipi Kapalı Cezaevine konuldular. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.