banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

Hırsızlık İddiasına 3 Gözaltı VİDEO

Şanlıurfa emniyet  müdürlüğü Hırsızlık büro amirliği tarafından kent genelinde birçok hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.Alınan bilye göre Şanlıurfaemniyet müdürlüğün  bağlı hırsızlık büro amirliği ekipleri kentin şehitlik, Bahçelievler, İpekyol mahallerinde yaptıkları uygulama esnasında şüphelenerek durdurdukları ve daha önceden de bir çok sabıka kaydı bulunan A.Ş İ.D., ve  Y. C. İsmindeki 3 kişiyi hırsızlık iddiasıyla gözaltına aldı .gözaltına alınan bu kişilerin yaptıkları hırsızlık olaylarında elektronik eşya, televizyon altın piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL, hırsızsızlıktan haksız kazanç temin ettikleri ortaya çıktı. Ve bir çok sayıda  suç unsuru malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi emniyette alınan ifadelerinden sonra Mehmet Akif inan araştırma hastanesinde alınan doktor raporundan sonra adliyeye sevk edildi .olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: Urfahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.