banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Hırsızlar kaza yaptı

Tarsus ilçesinde takla atan otomobilden çok sayıda çalıntı eşya çıkarken, kazada yaralanan 3 kişi tedavilerinin ardından hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Tarsus Girne Mahallesi D-400 karayolu üzerinde 33 NTL 14 plakalı otomobil bariyerlere çarparak tali yola geçip takla attı. Kiralık olduğu öğrenilen otomobilin içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Çağrılan ambulansla Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılan şahıslar, tedavi altına alındılar.

Kaza sonrası çevrede önlem alan polis, otomobil içinde yaptıkları incelemelerde iki valiz içerisinde çok sayıda alkollü içecek, bir adet av tüfeği ve küçük ev aletleri olduğunu tespit etti. Bu eşyaların hırsızlık malı olabileceğini değerlendiren polisin yaptığı araştırmada, bunların Mersin Tıp Fakültesinde görevli E.Y. isimli şahısın il jandarma sorumluluk alanında bulunan evinden çalınan eşyalar olduğu tespit edildi.

Tedavileri tamamlanan şüphelilerden H.H.(20) isimli şahsın 3 ayrı suçtan arandığı ve yatmakta olduğu  Tarsus Kapalı Cezaevinin, yarı açık cezaevi bölümünden Temmuz ayında izinli çıkıp geri dönmediği için firari olduğu tespit edildi. H.H, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak Tarsus Kapalı Cezaevine teslim edildi. Diğer şüpheliler R.H.(26) ve Y.C.D.(22) isimli şahıslar ise hırsızlık suçlamasıyla adli mercilere sevk edildi. Şahısların çaldığı ve görevlilerce muhafaza altına alınan eşyalar il jandarma görevlilerine teslim edildi. (A.Hakim Kurt-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.