banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Hırsızlar güvenlik kamera görüntülerini de çaldı

Batman merkez Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunun Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler kantinden bozuk para, okuldan dizüstü bilgisayar ve güvenlik kamera görüntülerini çalarak izlerini kaybettirdi.

Edinilen bilgiye göre, Batman merkez Mehmet Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne nereden girdikleri bilinmeyen hırsız veya hırsızlar okulu dağıttı. Hırsızların okul kantininin camını kırarak içeriden 750 TL bozuk para, tespit edilemeyen miktarda malzeme ve okul yönetimine ait bir dizüstü bilgisayar çaldıkları öğrenildi.

Her şeyi hesaba katan hırsızlar okulun güvenlik kamera kayıtlarını da almayı ihmal etmeyerek izlerini tamamen kaybettirdiler.  (M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.