banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Hırsız Polisin kucağına düştü

Hırsızlık için merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi'ndeki bir eve giren Mehmet G. evde para ve ziynet eşyası ararken, misafirlikte olan ev sahibi geldi. Fakat kapının zorlandığını gören müşteki içeride hırsız olduğunu düşünerek, hemen cep telefonuna sarıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polisler, evin etrafını sararak beklemeye başladı. 

Ekiplerin geldiğini gören Mehmet G, yaralama ve gasp suçundan da arandığı için paniğe kapıldı. Hemen arka balkona giden şüpheli, polislere yakalanmamak için kendini boşluğa bıraktı. Fakat bahçenin etrafını çoktan saran ekipler, iki ayağı da kırıldığı için acı içinde kıvranan Mehmet G.'yi hemen Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 

Yeniden kaçmaması için polisin geniş güvenlik tedbirleri altında tedavisi yapılan Mehmet G.'nin iki yağı da alçıya alındı. Zanlı iki polisin kucağında adliyeye sevk edildi. Gazetecilerin görüntü almasına sinirlenen zanlı, "Çekin, çekin, adam öldürdüm" diye konuştu. 

Hırsızlık suçundan işlem yapılan Mehmet G.'nin gasp ve yaralama suçundan da arandığı öğrenildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.