banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Hilvan'da trafik kazaları: 1 ölü 7 yaralı

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde bir aracın buzlanmadan dolayı kayarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 4 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybederken, çocuğun annesi ve babası yaralandı. Öte yandan Hilvan-Şanlıurfa karayolunda 17 aracın karıştığı zincirleme kazada ise 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Diyarbakır’dan Hilvan’a gitmekte olan Eşref Kale yönetimindeki plakası öğrenilemeyen araç, öğlen saatlerinde buzlanmadan dolayı kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı.

Kazada, otomobilde bulunan 4 yaşındaki Rabia Kale hayatını kaybetti. Ölen çocuğun annesi Hülya Kale ile babası Eşref kale yaralandı. Yaralılar Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hayati tehlikesi olduğu belirtilen Hülya Kale’nin, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma hastanesine kaldırdığı öğrenildi.

Hayatını kaybeden Rabia’nın cesedi otopsi için Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

17 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza, Hilvan-Şanlıurfa karayolunun 16’ncı kilometresinde Gap Havaalanı yakınlarında saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Yolda oluşan buzlanmadan dolayı 17 aracın birbirine çarpması sonucu kaza oluştu. Meydana gelen zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza yerine yakın olan inşaat işçilerinin trafik ve sağlık ekipleri gelene kadar yaralılara yardım ettikleri belirtildi.

Kazada yaralanan 5 kişi ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle uzun bir süre trafiğe kapanan yol, Karayolu ve itfaiyenin ekiplerinin gelmesiyle tekrar trafiğe açıldı. (Ramazan Şefkatlı - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.