banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Hilvan’da tefeci operasyonu
Edinilen bilgilere göre Hilvan’da nakit sıkıntısı çeken kişilere yüksek faiz karşılığı Türk Lirası ve Cumhuriyet Altını verdikleri iddia edilen biri kadın toplam 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramalarda 300.000 TL değerinde 460 adet cumhuriyet altını, 71.000 TL nakit para ve borç verdikleri şahıslardan aldıkları 67 senet ile 30 müstakil ev tapusuyla çok sayıda boş senet ele geçirildi.

 

Tefecilik yapmak, haksız kazanç elde etmek, adam öldürmeye tam teşebbüs ve çete kurmak suçlarıyla iddiası ile gözaltına alınan İ.B, B. B. C. B. , Ö. E. ile A. E. savcılıkta alınan ifadelerinin ardında mahkemeye sevk edildi. Hâkim karşısına çıkan 5 şüpheliden, İ. B. , B. B. ve Ö. E. tutuklanarak ceza evine gönderilirken diğer iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
Mustafa Ufak / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.