banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Hilvan'da sis ve buzlanma kazalara neden oldu:1 ölü 5 yaralı

Hilvan’da gün boyunca etkili olan kar yağışından sonra akşama doğru yollarda oluşan sis ve buzlanmadan etkilenen çok sayıda araç kaza geçirdi.

Siverek’ten gelip Şanlıurfa istikametine doğru giden 01 ZH 861 plakalı taksi, Göktepe mevkiinde    yolda oluşan buzlanma ve sisten dolayı kontrolü kaybedip takla attı. Yaşanan kazada araç sürücüsü İzzet Candan (28)  takla atan aracın içinden fırladıktan sonra aracın altında kaldığı belirtildi. Haber verilmesi üzerine Olay yerine gelen Ambulans ile Hilvan Devlet Hastanesine kaldırılan Candan  (28) hayatını kaybederken araçta bulunan diğer üç kişiden Hasan C., Ercan C. ve ismi öğrenilemeyen bir kişinin ise hafif yaralandığı öğrenildi.

Yaşanan kazada hayatını kaybeden İzzet Candan’ın Gaziantep’te tedavi gören babasını alıp Siverek’e getirmekte olduğu belirtildi.   

Meydana gelen diğer bir kaza ise Hilvan Üçüzler köyü karayolu kavşağı mevkiinde meydana geldi. Hilvan dolmuş durağında çalışan Halil Gül yönetimindeki dolmuş kaza geçirdi. Şanlıurfa’dan Hilvan’a yolcu taşıyan dolmuşun Üçüzler köyü kavşağında hareket halinde olan başka bir TIR’ın dolmuşa çarpması sonucu dolmuşta bulunan yolculardan iki kişinin ağır yaralandığı söylendi.  Ağır yaralanan Fatih E. ve ismi öğrenilemeyen diğer bir yolcu ise Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan ilçenin değişik yerlerinde yollarda oluşan sis ve buzlanmadan dolayı çok sayıda aracın kaza geçirdiği öğrenildi. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.