banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Hilvan'da silahlı kavga; 2 yaralı
Olay dün akşam Karacurun Mahallesi Ankara Sokakta meydana geldi. İddiaya göre İsa B. ve Salih B. adlı kardeşlerden borç para alan İsmail. Ç borcunu ödemeyince aralarında tartışma çıktı. İsmail Ç. Tartışma esnasında yakınlarına haber verdi. Kısa sürede yakınlarının olay mahalline gelmesiyle alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Büyüyen kavgada taş, sopa ve silahlar kullanıldı. Kavgada yakının yardımına gelen Hekim A. aldığı kurşunla ağır şekilde yaralanırken amcasının oğlu olduğu bildirilen Bülent A. ise başına aldığı taşın etkisiyle yere yığıldı. Mahalle sakinlerinin durumu polise bildirmesi sonucu olay yerine gelen polis ekipleri havaya ateş tarak tarafları ayırabildi.

 

Polisin müdahalesi sonucu kavga kısa sürede yatıştırıldı. Ardından olay yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olan Hekim A. ‘nın ameliyata alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

 

Kadınların da karıştığı kavga sonucunda İsa B. Salih B. ve olaya karışan yakınları Ömer E. Gözaltına alındılar.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Mustafa UFAK / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.