banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hilvan’da şiddetli yağışta altyapı çöktü: 2 araç göçüğe düştü




Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde hasat mevsiminin yaşandığı bir zamanda yaklaşık iki saat şiddetli yağan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağışı nedeniyle ilçenin birçok yerinde altyapının sağlam olmaması nedeniyle göçükler yaşandı.

Oluşan göçüklere düşen iki araç, halk tarafından saatlerce süren çalışmanın ardından ancak çıkarılabildi.

İlçede yağan şiddetli yağmur sonucu Faruk Bayrak Caddesi ve İzollu Bozan Bey Caddesinde yer yer göçüklerin yaşanmasına sebep oldu. Faruk Bayrak Caddesinde geçmekte olan 63 DU 635 plakalı araç caddede ilerlerken aniden yolun çökmesiyle ön tekerleri çukura girdi. Çukurda mahsur kalan araç çevredeki vatandaşların yardımıyla uzun uğraşın ardından ancak çıkartılabildi.

İzollu Bozan Bey Caddesinde ise 63 TB 795 plakalı araç da seyir halinde iken yağan şiddetli yağmur sonucu yolun çökmesiyle ön tekerleri oluşan göçüğe gömüldü. Araç, daha sonra çukurdan çıkartıldı.

Ayrıca ilçede yağan her şiddetli yağmur sonucu ev, işyerleri ve camileri bazen su altında kaldığı belirtilirken ilçe halkı, altyapının sağlam yapılmamasından yakınıyor. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.