banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Hilvan’da Motosiklet Operasyonu


Hilvan’da kazaya sebebiyet veren ve ölümle sonuçlanan bazı kazaların meydana gelmesi sonucu Hilvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.


Ayrıca çevrede rahatsızlık yarattığı gerekçesiyle de vatandaşlar tarafından şikayete söz konusu olan motosikletlere yönelik başlatılan uygulamalara takılan 87 motosikletten 32 tanesine trafiğe çıkmaya elverişli olmadığı gerekçesiyle el konuldu.


Sürücülere Ceza Yağdı

İlçe genelinde gelişigüzel ve plakasız olarak trafiğe çıkan motosikletler, yapılan uygulama sonucunda toplanarak muhafaza altına alındı. Plakasız, ruhsatsız ve ehliyeti olmayan sürücüler hakkında yasal işlem başlatan trafik büro amirliği ekipleri, kurala uygun davranmayanlar hakkında 3 bin 250 TL ceza kesti. Son bir ay içerisinde 25 motosiklete el koyduklarını belirten yetkililer, bundan sonra uygulamaların daha da sıklaştırılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.