banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Hilvan’da Mehmetcik’e Yeni Yıl Ziyareti

Mehmetciklerin yeni yılını kutlamak için Hilvan Jandarma Bölük Komutanlığına giden kaymakam Ahmet Özay, belediye başkanı Aslan Ali Bayık, cumhuriyet savcısı Turgut Kaya ve ilçe emniyet müdürü Yunus Aydın erlerin yeni yılını kutladıktan sonra birlikte oturup çay ve tatlı eşliğinde sohbet ettiler.

Yeni yıllarını kutladıkları Mehmetcik’e konuşan Ahmet Özay, “ Ailenizden ve sevdiklerinizden uzakta yeni bir yıla girmiş olsanız bile burası da bir ana ocağı ve baba ocağıdır. Yeni yıl, aileniz ve sevdiklerinizle beraber mutluluk yaşayacağınız bir yıl olur ve inşallah vatana ve millete hayırlı olur. Sizleri buraya gönderen anne ve babanızın ellerinden öpüyorum. Hepinize hayırlı teskereler dilerim” dedi.


Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık’da askerlerin yeni yılını kutlayarak “ Yurdun her tarafından buraya gelip vatani görevlerini yapan arkadaşlarımı kardeşlerimiz var. Bu da birlik ve beraberliğin en büyük göstergesidir. Yeni yıl vatana ve millete hayırlı olsun” dedi.


Askerlere yaptıkları ziyaretin ardından 5 yıl önce çobanlık yaparken yıldırım çarpması sonucu eşini kaybeden 7 çocuk annesi Rahime Yükkaldıran’ın evini ziyaret eden heyet,  zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Rahime Yükkaldıran’a gereken yardımın ziyadesiyle yapılacağını söyledi.

Yeni yola girerken hastane ziyareti de gerçekleştiren kaymakam, belediye başkanı, cumhuriyet savcısı ve emniyet müdürü Hilvan Devlet Hastanesine giderek sağlık çalışanları ve burada yatan hastaların yeni yılını kutlayarak karanfil dağıttı. Hasta yatan çocuklara da oyuncak dağıtıp sağlıklı bir yıl temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.