banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Hilvan’da Kaza: 2 Yaralı
Kaza bugün saat 14.30 sularında Hilvan Diyarbakır karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Faik Oğur’un kullandığı 63 RA 893 plakalı otomobil Hilvan istikametine doğru dönüş almak isterken arkasından gelen Süleyman Dursun idaresindeki 66 HD 781 plakalı otomobil kendisine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobillerde büyük maddi hasar meydana geldi. Otomobil sürücüleri Faik Oğur (71) ve ile Hilvan’a bağlı Çağla köyünde cami imamı olan Süleyman Dursun (25) yaralandılar.



Yaralılar, yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikeleri olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanelerine sevk edildi.



Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Mustafa Ufak / www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.