banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Hilvan'da iki araç ateşe verildi

Hilvan Yeni Mahalle 511 Sokak oturan Yusuf Akyol ve oğlu Ferit Akyol’un araçları gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi.

Sabah uyurken sesin gelmesiyle aracının yandığını fark eden Ferit Akyol, 63 EP 039 aracının kendisinin olduğunu yanında bulunan 63 EE 966 aracın ise babasına ait olduğunu söyledi.

Babasının aracının son anda diğer aracın yanından çıkartarak tamamen yanmasını önlediğini belirten Akyol, ailesi ile birlikte evdeki musluk suyuyla yanan aracı söndürmeye çalıştığını ifade etti.

Aracı kimin ateşe verdiğini görmediğini belirten Aksoy, uzun süre çalışarak ancak bu arabayı alabildiğini ifade etti.

Araç yandığında kendilerinin itfaiye ve polisi aradıklarını belirten Akyol, ancak itfaiyenin 45 dakika sonra geldiğini söyledi. Polislerin ise kendilerinin can güvenliğinin olmadığını belirterek, olay yerine geç geldiklerini belirttiği ifade edildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.