banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Hilvan'da durmayan araçtan 90 kilo esrar çıktı

Diyarbakır’dan Adana’ya esrar sevkiyatının olacağı bilgisine ulaşan Hilvan Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri sabah saat 07.00 sularında ilçenin giriş ve çıkış noktalarında uygulama noktası oluşturdu. Polisin uygulama noktasında durdurmak istediği 35 AC 8081 plakalı otomobilin sürücüsü dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Kısa bir kovalamacanın ardından ekipler tarafından kıskıvrak yakalanan sürücü Hilvan emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Şüpheli otomobil içerisinde yapılan arama sonucunda aracın arka koltuklarında ve bagajında battaniyeye sarılmış vaziyette özel olarak poşetlenmiş 90 kilo esrar ele geçirildi.

Yapılan incelemenin ardından ehliyetinin de olmadığı belirlenen Muhammet Ö. ( 21) alınan ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi. Alınan ifadesinin ardından daha önce mala zarar verme suçlarından arandığı saptanan Muhammet Ö. uyuşturucu ticareti yapmak suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Hilvan kapalı cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.